Emerging Adulthood… sau drumul lung către maturitate

http://technews.org/tech-runners-yahoo-inc-nasdaqyhoo-verizon-communications-inc-nysevz-hewlett-packard-company-nysehpq-oi-sa-adr-nyseoibr/296109/ De câteva decenii încoace, are loc o revoluție „liniștită/silențioasă” în rândurile tinerilor din societatea industrializată, atât de silențioasă încât a fost observată gradat și incomplet. Până în 1970 tânărul de 21 de ani era căsătorit sau pe punctul de a se căsători, avea deja copii sau urma să aibă un copil în curând, își terminase educația, sau urma să o termine, era deja implicat într-o slujbă pe termen lung sau tinerele erau deja mame/casnice. Tinerii din acea perioadă creșteau repede și făceau alegeri în viață de durată la vârste relativ tinere.

http://ndandp.co.uk/news-about-ndp/director-disqualification-and-crown-debt/

Astăzi, viața unui tânăr de 21 de ani este pe cât se poate de diferită. Căsătoria este amânată cu cel puțin 5 ani daca nu mai mult. La fel și apariția maternității. Educația durează cu câțiva ani în plus, prin programe universitare prelungite – „de la 4 ani” la 5, 6 sau mai mulți ani de școală. Schimbările de job sunt frecvente, tinerii căutând nu doar slujbe bine plătite ci și împlinire personală.

Ambien Generic Drug

Pentru tinerii din ziua de azi, drumul către maturitate este unul lung. Pleacă de acasă pe la 18-19 ani, dar cei mai mulți nu se căsătoresc și nici nu fac copii decât târziu și nici nu-și găsesc slujbe de durată decât după vârsta de 20 de ani. De la adolescența tardivă și până spre finalul celor 20 de ani ai lor, explorează toate posibilitățile disponibile în dragoste și în muncă și se îndreaptă încet și greoi spre a face alegeri de durată. Această libertate de a explora diferite opțiuni este incitantă și această perioadă este una a marilor speranțe și vise. De asemenea este o perioadă de anxietate și nesiguranță pentru că viața tinerilor este atât de tulbure și multi dintre ei nu știu unde vor duce explorările lor. A fi tânăr în societatea de azi este o experiență atât incitantă cât și nesigură, cu multiple posibilități dar și confuzii, cu noi libertăți dar și noi temeri.

http://bawdseyradar.org.uk/press/

1058111_74289889

http://musicatmalling.com/study/mp3loading.club

http://operaproject.co.uk/new/privacy-policy/ Trecere spre vârsta de căsătorie și maternitate, prelungirea invățământului superior, prelungirea instabilității locurilor de muncă de-a lungul vârstei de 20 de ani, reflectă dezvoltarea unei noi perioade in viața tinerilor din societățile industrializate de la adolescența târzie și până după mijlocul sau chiar sfârșitul vârstei de 20 de ani. Această perioadă nu este o simplă „adolescență târzie”, pentru că este cu mult diferită de perioada adolescenței, cu mult mai multă libertate în ceea ce privește controlul părinților, mai mult o perioadă a explorărilor libere. Nu este nici o „ maturitate tânără”, de vreme ce acest termen implică faptul că noul stadiu al varstei adulte a fost atins, în timp ce majoritatea tinerilor de 20 de ani nu au facut trecerea cronologică asociată cu statusul de adult -în ceea ce privește căsătoria și maternitatea- și multi dintre ei nu simt că au devenit adulți, sau că au ajuns la maturitate. Este o perioadă istorică fără precedent în cursul vieții, astfel că necesită un nou termen/denumire, și un nou mod de gândire: o numesc „apariția maturității”, sau „emerging adulthood ”, o perioadă distinctă a vieții în jurul căreia se vor învârti multe generații de acum încolo.

Buy Xanax Uk Cheap
Buy Soma Online Cheap Buy Phentermine Hydrochloride Tablets Usp 37.5 Mg http://operaproject.co.uk/about/ Buy Diazepam London Cheap Valium Online India Buy Soma Online Uk http://teambonding.com.au/blog/amazing-race-in-melbourne-2/ Buy Zolpidem 12.5 Mg Cheap Valium Online India Buy Shalina Diazepam http://technews.org/mcafee-2011-predictions-zoom-in-on-mobile-services.htm/feed/