Dupa divorţ. Cum rămânem părinţi după ce nu mai suntem parteneri?

Dupa divorţ. Cum rămânem părinţi după ce nu mai suntem parteneri? – este un program pentru cuplurile/ familiile divorţate sau separate

Dupa divorţ. Cum rămânem părinţi după ce nu mai suntem parteneri? – se adresează familiilor divorţate sau separate pentru a înţelege efectele divorţului sau a separării asupra stării de bine a copiilor.
Separarea sau divorţul părinţilor nu reprezintă doar o sursă de suferinţă pentru copii ci şi un risc real pentru dezvoltarea lor. Urmările divorţului pot fi traumatizante pentru copii , iar efectele divorţului îi pot urmări de-a lungul întregii lor vieţi.
Programul îşi propune să le ofere părinţilor instrumente sănătoase şi necesare pentru un mediu armonios chiar şi după separare sau divorţ şi strategii de a gestiona stările emoţionale ale copiilor.
Pe parcursul a 6 întâlniri vom aborda teme precum tranziţia de la familia completă la familia separată, impactul divorţului asupra copiilor şi a dezvoltării lor, cuplul vs.cuplul parental, plecarea unuia dintre părinţi, formarea unei noi familii.

Mai multe detalii pe evenimentul creat pe rețeaua de socializare Facebook.